10 enkla och goda nyårsdesserter

23 november, 2022

Många vill göra det lilla extra till nyårsdesserten, men man ska inte underskatta de enkla desserterna. De kan också ibland vara de allra godaste. Här är 1o av mina favoriter av de desserter som inte kräver särskilt mycket av den som ska laga dem. 

Tiramisu på tallrik

En förenklad version av tiramisu där du serverar varje portion på en tallrik. Den går snabbt att slänga ihop och smakar helt ljuvligt!

tiramisu på tallrik

Banoffe Pie

En busenkel paj som bakas på rekordtid utan ugn och går hem lika mycket hos stora som små. Ballerina, kola, grädde och banan. Drömgott!

Chokladmousse

Grundrecept på chokladmousse i fyra nyanser, det vill säga mörk chokladmousse, mjölkchokladmousse, vit chokladmousse och chokladmousse av karamellchoklad.

Olika varianter av creme brulee

Enkel att göra, förbereda och smaksätta. Och älskad av alla!

Chokladmoussetårta med daim och ballerina

En superenkel, god, vacker och festligt tårta med bara 5 ingredienser!

Enkel choklad- och hallondessert i glas

Chokladmousse, hallonkräm, kola och massa annat gott, när du vill imponera på gäster med enkla medel.

Filmjölkspannacotta med glöggmarinerade lingon

En ljuvligt krämig pannacotta. Den är söt men tack vare filmjölken inte sliskig. Toppingen av glöggmarinerade lingon är bara pricken över i:et.

Banana split till många

Banana split för mina tankar till 80-talet, till uteserveringar på solresor och en dessert i en båtformad glasskål med ett litet partyparaply och cocktailkörsbär på toppen.

Banana split

Chokladmousse med salta mandlar och olivolja

Krämig mousse på mörk choklad tillsammans med salta rostade mandlar och en olivolja av god kvalité. En enkel dessert med bara fyra ingredienser och kan inte ana hur gott detta är!

Glutenfri pistagetårta med saffranskräm

En makalöst god naturligt glutenfri tårta med pistagemarängbotten, en silkeskrämig saffranskräm med vit choklad toppad med vispad grädde och granatäpple.

Enkel dessert i glas med pannacotta och passion

En enkel dessert som är lätt att förbereda och lätt att ta genvägar. Jag köpte till och med en färdig muffin! Den vispade pannacottan och passionscurden ska visserligen gärna stå i kylen över natten, men ändå är det här en superenkel dessert!

Här hittar du mina 21 mest populära nyårsrecept på bloggen >>

Se fler recept med:
Dela det här inlägget:
0 kommentarer
Visa kommentarer eller kommentera

Lämna den första kommentaren

Om Mig

Hej! Jag heter Emma Brink Rask, välkommen till Brinken Bakar! Här samsas enkla recept med lite mer avancerade. Mina bakverk och desserter är ofta inspirerade av proffsen, men med mina instruktioner och tips kan alla baka dem hemma i sitt kök.

Följ mig
Mina böcker

Nyhetsbrev
Vill du få utvalda recept, tips och nyheter i din inbox varje vecka? Se till att signa upp dig på mitt nyhetsbrev!

Mina favoriter

Bästa bakblogg